AANBOD


GEVOEL, POSITIEF & NIEUW

Meer levenslust met professionele coaching

Heerlijk! Lekker en gezond eten

Jouw energie op een hoger niveau

Zaken doen vraagt om mensen met impact. Dat betekent investeren in je grootste kracht. Medewerkers, leidinggevenden, managers, directie, bestuursleden of vrijwilligers. Samen zijn zij het kapitaal. Duurzame inzetbaarheid voor continuïteit van je business. Dat betekent NU fitte, energieke mensen, innerlijk gedreven, veerkrachtig, fysiek én mentaal, een open blik naar wat er is en naar de toekomst. Klaar om het werk te verzetten wat in de praktijk van alle dag nodig is, met lol, samen, succesvol denken, voelen en zijn.

Komen jouw mensen tot hun recht? Staat er misschien ook een aantal op omvallen? Kan er nog meer uitgehaald worden? Staat jouw onderneming achter haar mensen? En kan je niet wachten tot ze écht tot bloei komen? Neem dan nu contact op.

Coach BY Life biedt maatwerk. Heeft echte aandacht. Kennis van zaken. En maakt blij. Levenslustig. Voor persoonlijke- of teamcoaching in het Amsterdamse Bos. Een vitaliteitsprogramma voor de afdeling of het bedrijf behoort ook tot de mogelijkheden. In trainingen en presentaties werkt Coach BY Life op haar eigen unieke manier. Open, Onverwacht, Oprecht nieuwsgierig, Empathisch, Positief, Beweeglijk, Energiek. Met heel veel ruimte voor wat er in het moment zich voordoet. De prachtige combinatie van analyse, intuïtie en levenslust maakt het aanbod van Coach BY Life vernieuwender dan je vooraf kunt bedenken.

Interesse? Klik op de knop en we komen vrijblijvend in contact.  

Foto album