ERVARINGEN

Sandra Meessen

Ik heb mijzelf leren kennen. Wie ik ben. Waar ik voor sta. Wat ik wil in het leven en daar voor gaan. Als ik dit traject niet gevolgd had, had ik waarschijnlijk wel in een dikke, vette burnout terecht gekomen. Nu leef ik vanuit mijn eigen overtuigingen. Laat mij minder manipuleren door anderen. Minder oordelen en veroordelen. Ik kies voor een leven zonder continue (werk)stress. Kortom; ik sta steviger in mijn eigen schoenen/kracht.

De coaching van Yolanda heeft rust gegeven, ik heb vertrouwen in het pad dat voor mij ligt. Ze heeft me met haar intuïtieve en creatieve manier van werken geleerd en laten voelen dat ik mijn eigen leven op mijn manier kan en mag leven en hoe fantastisch leuk dat is.

Petra de Vries

Yolanda heeft de oh zo belangrijke helikopterview: kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Heeft focus, is doelgericht én intuïtief. Ze komt snel tot de kern van de hobbel in de weg en geeft handvatten om zelf stappen te nemen om die hobbels aan te pakken. Ze is heel helder in haar communicatie, liefdevol maar duidelijk.

Yolanda stimuleert mij om verder te kijken en vooral te voelen. In onze gesprekken stelt zij precies de vragen die raken. Zo ga ik voelen wat haar woorden met mij doen. Hierdoor kom ik al snel bij wat er werkelijk dwarszit. Zo krijg ik in korte tijd tools om zelf verder te kunnen, waarbij zij mij het gevoel van vertrouwen geeft dat ik het ook echt zelf kan.

Bianca Theunissen

Coach BY Life kan jou ondersteunen bij allerlei vragen waar jij in je leven tegen aan loopt. Zeker coaching in de natuur is Yolanda op het lijf geschreven. Ze weet ook als geen ander haar enthousiasme over te brengen. Ze gaat heel professioneel te werk en er is alle ruimte voor eigen inbreng. Ik ben ik, en ik heb dat mogen zijn ook!

Graag wil ik Yolanda als coach bij jullie aanraden. Geweldig. Leerzaam. Warm en energiek.

Paulien van Hilten

Mijn stress-beleving komt vaak voort uit het gevoel dat ik te weinig tijd heb voor alles in combinatie met een hoge norm voor mijzelf naar de kwaliteit die ik wil leveren. Tijdens de coaching heb ik de bron van deze betekenisgeving ontdekt. Dit inzicht helpt mij er nu anders mee om te gaan. 

Jennifer de Koning

Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. Dit komt vooral door Yolanda zelf. Kundig en vooral heel persoonlijk. Zonder dat ze aantekeningen bij de hand heeft, weet ze nog wat er de vorige keren besproken is. Ze neemt extra tijd als dat nodig is. Ze geeft mij het gevoel dat ik belangrijk ben en dat zij ook echt het beste voor mij wil.

Als ik geen hulp had ingeschakeld, had ik nog steeds niet goed naar mijzelf geluisterd. Nu voel ik mij lichamelijk beter. Ik kijk nu veel meer naar wat ik zelf wil, zorg beter voor mijzelf en blijf minder lang in twijfel hangen voor ik iets onderneem.

Lydia van Spengen

Het traject was echt een investering in mijzelf. Ik ervaar nu veel blijheid, vrijheid en heb inzicht in mijn doen en laten.

De grootste verandering is dat ik nu doe wat ik wil. Ik kies veel makkelijker voor mijzelf in allerlei situaties en merk dat mijn relaties ook echt verbeterd zijn, het is veel meer ontspannen allemaal.

Yolanda is heel positief, een warm mens en het voelde heel vertrouwd. Door de coaching vertrouw ik zelf veel meer op mijn gevoel.

Ik heb meer de regie over mijzelf, beslis makkelijker en ik houd energie voor mijzelf over.

Diana Kolenberg

Ik heb enorm veel verbinding, diepgang en inspiratie ervaren. Dankzij de coaching heb ik geleerd om te beseffen dat mijn creaties goed zijn zoals ze zijn en daardoor kan ik nu nog beter mijzelf accepteren wie ik ben en daar ook trots op zijn. Ik ging met een positief, krachtig en hoopvol gevoel naar huis.

Yolanda is zeer professioneel en coacht vanuit haar hart wat zorgt voor verbinding en het gevoel dat er echt naar je geluisterd wordt. 

Joy Koning

Het heeft bij mij al zoveel losgemaakt. De coaching is een regelrechte upgrade van je leven.

Cindy Theuns

Lieve Yolanda, dank voor je enthousiasme en oprechte wens om het leven van mensen een positieve wending te geven. Gelukt!!!

Christa Schenk

Vandaag in de rustgevende omgeving van het bos mijn verhaal mogen vertellen, in gezelschap en met de veilige begeleiding van Yolanda. De intuïtieve benadering zorgde voor een wandeling met een sprankeling; inzicht, verlichting en opluchting. En ook antwoorden: al lopend en pratend en mezelf een dilemma hardop afvragend een doodlopend pad inslaan zorgde daar bijvoorbeeld voor. Mooie en treffende symboliek. Ik verheug me al op de volgende keer.