ERVARINGEN

Sandra Meessen

Ik heb mijzelf leren kennen. Wie ik ben. Waar ik voor sta. Wat ik wil in het leven en daar voor gaan. Als ik dit traject niet gevolgd had, had ik waarschijnlijk wel in een dikke, vette burnout terecht gekomen. Nu leef ik vanuit mijn eigen overtuigingen. Laat mij minder manipuleren door anderen. Minder oordelen en veroordelen. Ik kies voor een leven zonder continue (werk)stress. Kortom; ik sta steviger in mijn eigen schoenen/kracht. De coaching van Yolanda heeft rust gegeven, ik heb vertrouwen in het pad dat voor mij ligt. Ze heeft me met haar intuïtieve en creatieve manier van werken geleerd en laten voelen dat ik mijn eigen leven op mijn manier kan en mag leven en hoe fantastisch leuk dat is.

Petra de Vries

Yolanda heeft de oh zo belangrijke helikopterview: kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Heeft focus, is doelgericht én intuïtief. Ze komt snel tot de kern van de hobbel in de weg en geeft handvatten om zelf stappen te nemen om die hobbels aan te pakken. Ze is heel helder in haar communicatie, liefdevol maar duidelijk. Yolanda stimuleert mij om verder te kijken en vooral te voelen. In onze gesprekken stelt zij precies de vragen die raken. Zo ga ik voelen wat haar woorden met mij doen. Hierdoor kom ik al snel bij wat er werkelijk dwarszit. Zo krijg ik in korte tijd tools om zelf verder te kunnen, waarbij zij mij het gevoel van vertrouwen geeft dat ik het ook echt zelf kan.

Bianca Theunissen

Coach BY Life kan jou ondersteunen bij allerlei vragen waar jij in je leven tegen aan loopt. Zeker coaching in de natuur is Yolanda op het lijf geschreven. Ze weet ook als geen ander haar enthousiasme over te brengen. Ze gaat heel professioneel te werk en er is alle ruimte voor eigen inbreng. Ik ben ik, en ik heb dat mogen zijn ook!

Paulien van Hilten

Mijn stress-beleving komt vaak voort uit het gevoel dat ik te weinig tijd heb voor alles in combinatie met een hoge norm voor mijzelf naar de kwaliteit die ik wil leveren. Tijdens een drietal coaching gesprekken heb ik de bron van deze betekenisgeving ontdekt. Dit inzicht helpt mij er nu anders mee om te gaan. Een mooie stap naar verandering.

Jennifer de Koning

Ik had last van burnoutverschijnselen en merkte dat ik het niet met rust op kon lossen.. Ik heb de coaching als zeer prettig ervaren. 

Dit komt vooral door Yolanda zelf. Kundig en vooral heel persoonlijk. Zonder dat ze aantekeningen bij de hand heeft, weet ze nog wat er de vorige keren besproken is. Ze neemt extra tijd als dat nodig is. Ze geeft mij het gevoel dat ik belangrijk ben en dat zij ook echt het beste voor mij wil.

Als ik geen hulp had ingeschakeld, had ik nog steeds niet goed naar mijzelf geluisterd. Nu voel ik mij lichamelijk beter. Ik kijk nu veel meer naar wat ik zelf wil, zorg beter voor mijzelf en blijf minder lang in twijfel hangen voor ik iets onderneem.

Dit coachingstraject is aan te raden; want het is goed om naar jezelf te kijken en het is heerlijk dat de coaching tijdens een wandeling buiten in het bos is.

Lydia van Spengen

Ik kwam bij Yolanda omdat ik last had van stress, was moe, niet vrolijk. Het traject was echt een investering in mijzelf. Ik ervaar nu veel blijheid, vrijheid en heb inzicht in mijn doen en laten.

De grootste verandering is dat ik nu doe wat ik wil. Ik kies veel makkelijker voor mijzelf in allerlei situaties en merk dat mijn relaties ook echt verbeterd zijn, het is veel meer ontspannen allemaal.

Yolanda is heel positief, een warm mens en het voelde heel vertrouwd. Door de coaching vertrouw ik zelf veel meer op mijn gevoel.

Ik heb meer de regie over mijzelf, beslis makkelijker en ik houd energie voor mijzelf over.

Hester Kampman

Tijdens een fijn wandelcoaching gesprek in het bos kreeg ik het inzicht dat iets wat je als negatief ervaart, kracht geeft om het tegenovergestelde te doen.

Marjon Oudheusden

Met de coach van Coach BY Life het bos in, daar had ik wel zin in als buitenmens. Maar dat ik zo geraakt was door wat daar gebeurde, dat heeft me echt verrast. Het is enorm inspirerend om te hebben mogen ervaren welke antwoorden de natuur kan bieden. Dank je wel voor dit inzicht, het smaakt absoluut naar meer.

Bianca Fernhout

Niet zomaar een boswandeling! Maar een heel mooie en waardevolle ervaring! Gewoon het bos in en je laten leiden door wat er is. Zonder iets te forceren positief gestimuleerd door een zeer fijngevoelige wandelcoach. En toen kwamen de bijzondere momenten en nieuwe inzichten vanzelf. Heel verhelderend! Iets om nog veel bij stil te staan en zeker nog eens te doen.

Christa Schenk

Vandaag in de rustgevende omgeving van het bos mijn verhaal mogen vertellen, in gezelschap en met de veilige begeleiding van Yolanda. De intuïtieve benadering zorgde voor een wandeling met een sprankeling; inzicht, verlichting en opluchting. En ook antwoorden: al lopend en pratend en mezelf een dilemma hardop afvragend een doodlopend pad inslaan zorgde daar bijvoorbeeld voor. Mooie en treffende symboliek. Ik verheug me al op de volgende wandeling.

Cindy Theuns

Ik heb 4 weken lang meegedaan met het programma van Fit By Energy van Coach BY Life. Ik heb elke week enorm gelachen en er is geen enkele keer geweest dat ik geen zin had om te gaan. We hebben gespeeld en gelachen en nagedacht over vragen die je jezelf normaliter niet zo snel stelt. En ondertussen stiekum best wel flink aan de bak met dat lijf. Het heeft mij gebracht dat ik weer lol heb gekregen in sporten en ik ben nog steeds lekker in beweging. Dat is al meer dan me in de sportschool ooit is gelukt.
Lieve Yolanda, dank voor je enthousiasme en oprechte wens om het leven van mensen een positieve wending te geven. Gelukt!!!