ERVARINGEN

Bianca Theunissen

Finance Controller

Coach BY Life kan jou ondersteunen bij allerlei vragen waar jij in je leven tegen aan loopt. Zeker coaching in de natuur is Yolanda op het lijf geschreven. Ze weet ook als geen ander haar enthousiasme over te brengen. Ze gaat heel professioneel te werk en er is alle ruimte voor eigen inbreng. Ik ben ik, en ik heb dat mogen zijn ook!

Petra de Vries

Ondernemer

Yolanda heeft de oh zo belangrijke helikopterview: kan goed hoofd- en bijzaken scheiden. Heeft focus, is doelgericht én intuïtief. Ze komt snel tot de kern van de hobbel in de weg en geeft handvatten om zelf stappen te nemen om die hobbels aan te pakken. Ze is heel helder in haar communicatie, liefdevol maar duidelijk. Yolanda stimuleert mij om verder te kijken en vooral te voelen. In onze gesprekken stelt zij precies de vragen die raken. Zo ga ik voelen wat haar woorden met mij doen. Hierdoor kom ik al snel bij wat er werkelijk dwarszit. Zo krijg ik in korte tijd tools om zelf verder te kunnen, waarbij zij mij het gevoel van vertrouwen geeft dat ik het ook echt zelf kan.

Paulien van Hilten

Manager

Mijn stress-beleving komt vaak voort uit het gevoel dat ik te weinig tijd heb voor alles in combinatie met een hoge norm voor mijzelf naar de kwaliteit die ik wil leveren. Tijdens een drietal coaching gesprekken heb ik de bron van deze betekenisgeving ontdekt. Dit inzicht helpt mij er nu anders mee om te gaan. Een mooie stap naar verandering.

Hester Kampman

Coach

Tijdens een fijn wandelcoaching gesprek in het bos kreeg ik het inzicht dat iets wat je als negatief ervaart, kracht geeft om het tegenovergestelde te doen.

Marjon Oudheusden

Ondernemer

Met de coach van Coach BY Life het bos in, daar had ik wel zin in als buitenmens. Maar dat ik zo geraakt was door wat daar gebeurde, dat heeft me echt verrast. Het is enorm inspirerend om te hebben mogen ervaren welke antwoorden de natuur kan bieden. Dank je wel voor dit inzicht, het smaakt absoluut naar meer 🙂

Bianca Fernhout

Yoga Docent

Niet zomaar een boswandeling! Maar een heel mooie en waardevolle ervaring! Gewoon het bos in en je laten leiden door wat er is. Zonder iets te forceren positief gestimuleerd door een zeer fijngevoelige wandelcoach. En toen kwamen de bijzondere momenten en nieuwe inzichten vanzelf. Heel verhelderend! Iets om nog veel bij stil te staan en zeker nog eens te doen.

Christa Schenk

HR Manager

Vandaag in de rustgevende omgeving van het bos mijn verhaal mogen vertellen, in gezelschap en met de veilige begeleiding van Yolanda. De intuïtieve benadering zorgde voor een wandeling met een sprankeling; inzicht, verlichting en opluchting. En ook antwoorden: al lopend en pratend en mezelf een dilemma hardop afvragend een doodlopend pad inslaan zorgde daar bijvoorbeeld voor. Mooie en treffende symboliek. Ik verheug me al op de volgende wandeling.

Cindy Theuns

Stresscounselor

Ik heb 4 weken lang meegedaan met het programma van Fit By Energy van Coach BY Life. Ze zeggen wel eens dat je een sport moet doen die je leuk vind, omdat je het anders niet vol kunt houden. En dat klopt weet ik uit ervaring. Ik ben echt geen fan van sporten, ik kan echt geen sport bedenken die ik leuk vind. Begrijp me niet verkeerd. Ik heb geen hekel aan bewegen, ik hou gewoon niet van de reguliere sporten. Wat ik dan wel leuk vind? Buiten spelen en gek doen en lachen. In de plassen stampen, bokspringen, tikkertje. Gewoon weer even kind mogen zijn, want toen was het leven nog niet zo ingewikkeld.
Tijdens de 4 weken Fit BY Energy heb ik elke week enorm gelachen en er is geen enkele keer geweest dat ik geen zin had om te gaan. We hebben gespeeld en gelachen en nagedacht over vragen die je jezelf normaliter niet zo snel stelt. En ondertussen stiekum best wel flink aan de bak met dat lijf. Het heeft mij gebracht dat ik weer lol heb gekregen in sporten en ik ben nog steeds lekker in beweging. Dat is al meer dan me in de sportschool ooit is gelukt.
Lieve Yolanda, dank voor je enthousiasme en oprechte wens om het leven van mensen een positieve wending te geven. Gelukt!!!