VOOR WIE?

GEVOEL, POSITIEF & NIEUW

Ieder leven is anders. Ieder mens ook. Dat maakt mijn vak zo mooi. Ik kijk naar jou en jouw leven als geheel. En ik kijk niet alleen, vragen stellen dat doe ik graag. Om te zien wie jij bent, waar jij tegen aan loopt en wat je het liefst ontwijkt. Wat doe jij als je de dingen moeiteloos doet? Hoe voel je je dan? En wat is er aan de hand als je kapot op de bank ploft na een dag werken? Als je weer eens een dubbele afspraak hebt, omdat privé en werk agenda’s door elkaar lopen? Of als je hoofd overuren draait, terwijl je lekker wilt slapen?

 

Ruim 75% van de welvaartziekten worden veroorzaakt door onze levensstijl (bron: Wereldgezondheidsorganisatie). Dat betekent dat we voor een groot deel zelf invloed hebben op het voorkomen van ziekte en gezond blijven. Geen symptoombestrijding maar preventief aanpakken van de oorzaak. Meer dan ooit is er vraag naar vitaliteitscoaches. Coaches die mensen begeleiden naar een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.

Het coachingsvak gaat voor mij nog verder. Titels die daarbij horen zijn niet alleen Vitaliteitscoach, maar ook: Stresscounselor, Beweegspecialist, Natuurvoedingsadviseur, Wandelcoach, Pedagoog, Leraar Lichamelijke Opvoeding. Technieken die ik inzet zijn onder andere: Energetisch bewustzijnstechnieken, Lichaamswerk, NLP, Systemisch Werk, De 4 Natuurkwaliteiten, BodyDrumRelease, Visualisaties, Cardreadings, Encaustic Art en Stressmanagement.

De beste resultaten worden bereikt met de Coach BY Life-methodiek: De 7 Leaps Of Success.
De ‘7 Leaps of Success’ is mijn speciale methodiek ontwikkeld voor Coach BY Life. Het zijn de 7 sprongen die een ondernemer moet nemen om van weerstand op gevoel een ondernemer te worden die zorgt voor continue groei, de eigen energie hoog houdt en een totaalpakket aan succes creëert in werk én privé. 

Deze methodiek richt zich op de methode die ik de ‘Flow&Grow’ noem; het laten stromen van energie. Jouw energie. Deze methode is opgebouwd uit een stromende beweging van weerstand op gevoel naar een totaal pakket aan succes.

Je groeit in levenslust door de 7 sprongen te nemen:
1. Kijken: welke bril zet je op? Welke blinde vlekken heb je?
2. Laat je verrassen: doe wat je vooraf niet had kunnen bedenken
3. 
Pijn is fijn; de doorbraak. Het juiste wordt gezegd, gedaan op het juiste moment. Bulls eye!
4. Puinruimen; opluchting, ontspanning. Aan de schoonmaak. Wat mag weg, wat mag blijven?
5. 
Structuur: inzicht en overzicht. Nieuwe doelen in lijn met nieuw succes
6. Powerrr: aan de slag, implementeren, doen. Het is net trainen:)
7. Groei tot Succes: proud to be new. Je gaat doorrrrr… maar dan anders. Je gevoel slim ingezet. Meer in lijn met jouw succes. Je geniet van je succes. En je weet… er komt meer…. op naar de volgende groeisprong.   

Het contact tussen jou en mij is enorm belangrijk. Het afstemmen, uitwisselen van energie, met of zonder woorden. In de natuur of binnen. In beweging of ontspannen op een stoel. De combinatie kan ook. Altijd is de coaching op maat voor jou. Wat er voor jou op dat moment nodig is.

De bonus die je bij de Coach BY Life-methodiek krijgt is de sprankeling! De sprankeling staat voor; in je kracht staan, vanuit energie leven, glimmende oogjes. En het is; niet te zwaar, luchtig, humor, op jouw leven aangepast. Want dan wordt het joúw leefstijl. Geen trucje voor de grote massa, maar een heerlijk leven voor jou. Een leven met energie, je fit voelen en vol genieten van dat wat jou blij maakt!

Ik kan in no-time bij jou ontdekken waar je behoefte ligt, wat de flow die je zo graag wenst tegenhoudt. Dat wat jouw harmonie in de weg staat, of het nu op emotioneel, spiritueel, sociaal, mentaal of fysiek level is of in één van de combinaties, met mijn helder weten en voelen leg ik direct de disharmonie op tafel. Om vervolgens deze samen met jou te transformeren naar een harmonieus geheel. Ook prik ik feilloos door je (onbewuste) maskers: ik hoor, zie, voel en weet wat niet gezegd wordt en maak dat bespreekbaar. Altijd vanuit liefde en respect.

We gaan dus voor optimal performane, expressie en een leven en werken vanuit hart en ziel. Jij leert je eigen tools en systeem kennen, zodat je ervaart dat je zelf je eigen instrument bent voor continue groei en een duurzaam resultaat: een heerlijk leven vol levenslust!

De 7 Leaps of Success is de unieke methodiek van Coach BY Life.

Alle opleidingen die ik gevolgd heb, de cursussen, workshops, al mijn ervaring, ik zet het altijd ter plekke in voor jou. Dat wat nodig is. Op dat moment. Voor jouw groei. Intuïtie gecombineerd met analyse. Die perfecte combinatie voor jouw succes.

Iedereen is verschillend, elke situatie anders. Verschillende technieken en methodieken dragen bij aan jouw persoonlijke groei en ontwikkeling.

Bij het werken aan een gezonde leefstijl pas ik ook de integrale aanpak van de Lifestyle Piramid toe. Alle elementen van de piramide zijn enorm belangrijk voor jouw levenslust.

  • Welke betekenis geef je aan je leven?
  • Heb je een sociaal netwerk dat jou ondersteunt?
  • Welke mindset zet je in en welke gedachten komen voorbij?
  • Neem je regelmatig relaxmomentjes om weer op te laden?
  • Hoeveel en hoe vaak beweeg je?
  • En welke voeding neem je?

Je energie en persoonlijke ontwikkeling heeft in alles te maken met jouw leefstijl. En hoe bewust je hier stappen in maakt. Hoe je zélf jouw energie tot ultieme hoogte brengt en houdt. 

En dat kun je hier leren.

Logo

Het logo van Coach BY Life is speciaal voor mij ontwikkeld door vormgever en goede vriendin Loes. Het werd kleurig, open, levendig. En het straalt rust en warmte uit. Precies zoals ik heel graag leef.

Gevoel in alle kleuren en vormen, samen met het verstand. Het is de meest prachtige combinatie die continue met elkaar samenwerkt. De zon gaat elke dag onder en komt elke dag op.

Een constante beweging van energie. Soms geeft zij in de schemering een zachte donkerrode gloed. Maar ze kan ook heel fel schijnen, tot brandend aan toe. Of ze verschijnt onverwacht, tussen de buien door. Dan komt ze ineens om de hoek kijken en straalt! En het allermooist is de sprankeling die zij laat zien wanneer ze in aanraking komt met water. De beweging die het samenspel dan veroorzaakt is magisch.

De cirkel staat voor oneindigheid. Zij is open, transparant en helder. En de pijl naar binnen en buiten staat voor de beweging in ons zelf. Soms krijgen we energie door ons naar buiten te richten, maar naar binnen gaan, naar de innerlijke belevingswereld, de zelfreflectie en tot rust komen, ook dat is energie.

En alles groeit hiermee. Net als bij coaching. Dat maakt het leven.