YOLANDA

Wie ben ik?

Dankzij mijn enorme energie, enthousiasme en power ben ik meer te weten gekomen dan ik ooit had kunnen denken. Door mij continue open te stellen voor alles wat er om mij heen en in mijzelf afspeelt, ontdek ik veel én geef ik veel. Zo heb ik mijn persoonlijkheid, relaties en werk carrière steeds naar een hoger en diepgaander niveau weten te tillen. Verfijnder ook.

Voor mijzelf en voor anderen streef ik telkens naar vernieuwing. Altijd vanuit liefde en respect. Want ik geloof er in dat je op je aller, allerbest bent, de beste resultaten levert, op alle fronten van je leven, als je goed (lees liefdevol en met respect) met jezelf en de ander omgaat. Met je krachten, talenten, eigenaardigheden. Als je durft te leven met alles er op en er aan. Met je gevoel. Je kwetsbaarheid. Met lol. Met kracht. Samen. Ook al voel je je er soms alleen voor staan. En dat kun je leren. Want als ik het kan, kan jij het ook!

Ik heb heel veel opleidingen afgerond en ontdek steeds weer iets nieuws om te leren. Het leren, de kennis, het prikkelt de ontdekkingsreiziger in mij. Het kind dat zich verwondert over het leven. In de driejarige HBO opleiding Vitaliteitscoach kwam alles bij elkaar: coachen én een heerlijk leven. Vanuit die liefde is mijn vorige bedrijf gestart. Met de meest prachtige cliënten, ervaringen en zakenpartner. Mijn drive van ‘zelf doen’ en ‘vrijheid’ werd sterker. Ik groeide door. Werd creatiever, intuïtiever. Werd nog meer gegrepen door energie en transformatie. En vanuit die liefde voor mijzelf, is Coach BY Life opgericht.

Al snel leerde ik dat mijn kern te maken heeft met ‘én-én’. Verbinding leggen. Tussen hoofd en gevoel. Ratio en intuïtie. Analyse én creativiteit. Betekenis geven en jezelf openen. Raken en geraakt worden. Anders naar de wereld ‘kijken’ dan de meeste mensen doen. Pionier zijn, dat enorme gevoel van mij in combinatie met warmte, snel, slim en humor. Dat samen blijkt mijn kracht te zijn. En erg goed te werken voor een ondernemende vitaliteitscoach, die andere ondernemers helpt naar levenslange levenslust.

 

Ondertussen doe ik niets liever dan slimme, succesvolle ondernemers te verbinden met hun gevoel. Zodat zij een totaal pakket aan succes ervaren. Alles er uit halen. Liefde voor het leven. Genieten! Moeiteloos hun energie gebruiken. Dan heb je het pas écht over drive en resultaten. Over meer. Verder. Het is zo zalig om met elkaar het leven zo veel mooier te maken! En dat doe ik graag met jou!

Wie ben ik nog meer?

Naast eigenaar van Coach BY Life, ben ik getrouwd met Frank. Ook een sportieveling, want hij is al 25 jaar tennisleraar. Samen delen wij ons leven met Rick en Jim. Twee prachtige, ondertussen volwassen, zelfstandige mannen.

We varen ontzettend graag in ons bootje op de Vinkeveense Plassen, we houden van uitwaaien op Texel én van de zon. Ook heb ik een hele grote liefde voor schrijven, fotograferen en koken.

 

In mijn werkzame leven heb ik een forse overspanning en werkloosheid ervaren. In privé en werk heb jarenlang gevochten om overeind te blijven. Heftige perioden, waarin ik enorm gegroeid ben. Tijd, rust en liefde. Vallen en opstaan. Doorgaan en terugkijken. Het hielp allemaal.

Ik ben vitaler dan ooit. Veerkrachtiger. Heb meer zelfvertrouwen. En… ik geniet. In het moment, van mijn spontane zelf. Met gevoel. En verstand. Ik grijp kansen. Lach. Heb lol, huil en heb lief. Ik kies. Elke dag weer. Ik leef!

 

Voel jij dat naast al dat harde werken er meer te beleven valt? Dat jouw energie echt beter kan stromen? Zonder forceren, vechten? Ik help je graag jouw levenslust naar een hoger plan te brengen. Jouw plan. Zoals het voor jou goed werkt. En voelt. Want dan kom je verder. Dan gebeurt er meer. Meer liefde. Meer leven.

Om daar NU mee te starten, kun je contact opnemen. Iedere maand maak ik ruimte voor 2 ondernemers die toe zijn aan het Coach BY Energy – 6 maanden transformatie programma. Je kunt je deelname hier aanvragen.