De weg is ..

De weg is lang… Alleen die gedacht al kan je energie vastzetten. Als een te hoge berg. Zoveel te doen. Niet precies weten hoe ver, maar dat t ver voelt.. dat is wel helder. Wat helpt om lekker in beweging te komen is; de weg is… En net als met elke weg waar je op loopt; gewoon je ene voor je andere voet zetten. Zonder het oordeel van ‘lang’ of ‘ver’, wordt alles veel makkelijker.

Zo ben ik vandaag (voor de tweede keer) begonnen aan een online training over weggevers. Nu is dat creëren van dit gratis aanbod (51 lichtaffirmaties) al gelukt.. alleen nu nog het automatiseren..

Staan
Dus je staat. En kijkt. Oke. Wat nu? En je hoofd gaat aan.. als een duizendenéén dingen doekje zuigt je hoofd alles op..

En er komt een nieuwe ronde van gedachten.. daar heb ik nooit allemaal tijd voor.. waar moet ik beginnen.. is t echt nodig allemaal? Kan dat niet slimmer?

En zo sta je nog steeds aan het begin van de weg. Of dat nu letterlijk is of dat het gaat om je nieuwe businessidee, je lifestyle of je allerfijnste droom..

En in je hoofd kán alles.. of niets… en dromen is fijn.. maar te lang stilstaan kan pijn gaan doen. Dan sta je daar en nemen de routes in je hoofd toe en die ene weg voor je steeds langer.

Stap
Dus wat nu? Het meest simpele.. zet 1 stap. Doe iets. Maakt niet uit wat. (Ja, ik weet dat je hier ook weer twee rondjes in je eigen hoofd kunt draaien). Zelf heb ik net het startfilmpje van 11 minuten gekeken.

Je hoeft niet de beste stap te zetten. Je hoeft ook niet te denken hoé je je voet neerzet, of gaan twijfelen of je wel de juiste schoenen hebt of naar de grond blijven turen of je toevallig niet ergens over struikelt. En nee… je hoeft ook niet om je heen te kijken of er iemand naar je kijkt.

Nog een keer
Je bent hier. Nu. En je zet die eerste stap. Gewoon die ene. En dan volgt je andere been ook. Misschien heb je de neiging m naast de andere te zetten. Geen probleem. Neem nog een stap.

En als je dat nu elke dag doet. Elke dag 1 stap. 1 actie. Klein of groot.. maakt niet uit. Vooruit. Gaan. Voor je het weet ben je onderweg. En besef je…. hé.. ik ben op weg.

Welke stap zet jij vandaag? Laat je het weten? Ik lees je reactie graag op Facebook, Instagram of Linkedin. Je kunt ook altijd even mailen naar info@coachbylife.nl.

Enne.. grote kans dat als je eenmaal bezig bent, het leuker wordt, je meer vertrouwen krijgt en het een voldaan gevoel geeft..

Veel plezier!
Liefs, Yolanda