Eigenlijk moet ik …

Eigenlijk moet ik…

Vanochtend voelde ik het. Direct toen ik wakker werd. Dit wordt een dag waarin alles weer vooruit kan gaan. Je kent dat vast wel. De ene dag is de andere niet.. En ja, ook ik ken dat. Dat gevoel dat je soort van vast zit. Dat t moeizaam gaat. Dat alles wel tegen lijkt te zitten. 

Gelukkig weet ik ondertussen dit gevoel te herkennen. Ik kan kiezen hoe ik er mee omga. Omdat ik precies weet hoe het werkt in mijn systeem. En dat is zó fijn! 

Zo merkte ik vanochtend heel bewust… als ik zou willen… dan kan dit een dag worden waarin ik mijn vaste ritueel aanhoud. Ontspannen beginnen met journaling, dan een meditatie, ontbijten… en dan aan het werk. 

Alleen voelde ik dat er van álles in beweging was in mij. Ik wilde ook nog uitgebreid douchen, gesprek voorbereiden, analyse maken van mn dromen en de energie van de dag… en nog zoveel meer… 

Herken je dat? Dat je van alles wilt, weet dat niet alles kan, dat je zoveel moet (van jezelf)? 

En terwijl ik naar buiten staarde was ik mij bewust van mn gedachten; ik weet dat ontspannen doen wat ik altijd doe mij helpt, maar ergens… eigenlijk…. 

En dan word ik alert… en stel de vraag.., wat wil ik nu? 
‘ik wil eten en eigenlijk wil ik naar buiten…. ‘ was het antwoord. 

Zodra het woord ‘eigenlijk’ opkomt.. wéét ik dat daar verlangen om de hoek komt kijken. En ondertussen handel ik dan ook naar mijn werkelijke verlangens. 

Ik kan bewust kiezen voor wat NU nodig is, omdat mijn lichaam dat aangeeft. En ik het herken! 

De zin wordt dan…. ik wil naar buiten. .. en.. ik gá naar buiten… en dat zag er zo uit!

Resultaat? Met verwilderde haren, lucht in mn longen, het gevoel van Texel waar ik zo van houd (ruimte!) liep ik na 10 minuten buiten waaien vól energie weer mn werkkamer in. Ready voor een coach FaceTime sessie. Zálig! 

En ik wist dat door het vandaag anders te doen dan gister, gewoon omdat ik weet dat er iets anders nodig was, mij ook een ander gevoel geeft. Vol inspiratie van nieuwe energie! 

Kijk maar eens hoe vandaag voor jou voelt? Waar ligt je werkelijke behoefte? En hoe zou het zijn als je eens toe geeft aan die stem in jou die prima weet wat je nu ‘eigenlijk’ zou willen… Wat zou je dan willen doen? 

Veel plezier vandaag! 
Leuk als je laat weten wat t wordt voor jou vandaag?

Liefs, Yolanda. 

Ps. En herken je dat je veel vaker niet doet wat je eigenlijk wil? Wil je daar verandering in brengen? Vraag dan nu jouw gratis coachsessie aan. Ik geef je minimaal twee tips om wél te gaan doen wat jij wilt. 
Klik hier voor jouw gratis match gesprek.