Visualisatie voor Innerlijke Leiding

Heerlijk, ik houd er van. Vuurtje stoken. Maar…zonder vonk geen vuur. De één heeft bakken energie en bij de ander lijkt het wel of die sparkle diep verstopt is. En soms kun je zelf dat vuurtje even niet zo goed meer vinden. Dan mis je de innerlijke leiding, waarmee je juist de fijne ervaringen uitkiest. Zonder die drive kan de dag behoorlijk saai kleuren.

Vandaar dat ik een visualisatie voor je heb gemaakt waarin ik je meeneem in jou. Zodat jij de kern van jouw energie kunt voelen. Met deze visualisatie kun je echt even tot ontspanning komen om te ervaren wat er nu in jou leeft. Voor kracht, heling en inzicht.

Ruimte voor jouw innerlijke leiding geeft je een meer natuurlijke flow, waar je energie meer vrij en natuurlijk kan stromen.

In de visualisatie neem ik je mee op weg vanuit huis, naar jouw warme welkom thuis.

Ik wens je veel luister en verbeeldingsplezier, ontspanning en mooie inzichten.

Liefs, Yolanda.